Ring til os på

30 12 89 00

Iso-certificeret

mange års erfaring

Kundetryghed

Få en skrotpræmie ved miljørigtig skrotning af bil

Skal bilen skrottes? Hvis du vælger at indlevere din bil hos os, kan vi genanvende op til 85 % af den, og dermed undgår du, at din gamle bil gør skade på miljøet. Samtidig har du også mulighed for at tjene penge på at skrotte bilen, da du som regel kan få en skattefri skrotpræmie ved skrotning af bil.

Vi sikrer, at din bil bliver ophugget på en måde, der er så skånsom for miljøet som muligt, og vi sørger for at genanvende så meget af bilen som muligt.

Vi tager imod biler til skrot på vores værksted i Fjenneslev, så befinder du dig i nærheden af Næstved, Slagelse, Ringsted eller omegn, kan du med fordel indlevere den hos os. 

Kontakt os og hør mere om skrotpriser og skrotning af bil

Vi kan kontaktes på telefon: 50 28 07 66 eller e-mail: info@fjenneslev-autoophug.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores daglige pris for skrot af bil, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores miljøvenlige bilskrotning.

Hvornår kan det betale sig at skrotte sin bil?

De fleste skrotbiler, vi modtager, er totalskadede biler, der har været involverede i færdselsulykker. Det er dog værd at overveje, om det kan betale sig at genopbygge bilen, inden du afleverer den til ophugning.

Vil du genopbygge bilen, må udgiften til reparationen maksimalt udgøre 65 % af handelsværdien, hvis du vil undgå at betale en ny registreringsafgift. Ved reparationsudgifter på mere end 75 % skal du altid betale ny registreringsafgift. Ved tilfælde midtimellem kan du enten vælge en reparation eller en kontant erstatning, der svarer til handelsværdien.

Hvornår kan man få sin skrotpræmie udbetalt?

Vil du gerne have udbetalt en skrotpræmie for din bil, skal bilen stadig være indregistreret eller være afmeldt efter den 1. juli 2000. Derudover skal bilen være ansvarsforsikret, og den må maks. veje 3.500 kg.

For at få en skrotpræmie ved skrotning af bil skal du foretage en afmelding i Centralregistreret for Motorkøretøjer, når du afleverer den til skrot. Er den allerede afmeldt, skal du medbringe dokumentation for dette. Derudover skal du medbringe bilens registreringsattest og et bevis på, at du er bilens ejer, eller en fuldmagt på at du har ret til at skrotte bilen.

Ring til os for en god pris på din opgave

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser og muligheder. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 55 50 18 88 / 57 67 59 00 / 30 12 89 00 eller skrive til e-mail: info@fjenneslev-autoophug.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

⏰ ÅBNINGSTIDER:​

Man -torsdag 08:00 - 17:00​

Fredag 08:00 - 15:00​​

Lørdag lukket​

Søndag 09:00 - 12:00​