RINGSTED
Sorøvej 183
4173 Fjenneslev
Tlf. 57 67 59 00 / 30 12 89 00 / 55 50 18 88

Åbningstider:

Man -torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08:00 - 17:00​

08:00 - 15:00​

Lukket

09:00 - 12:00

Lennart Duponts Autoværksted
Jeppevej 1
4160 Herlufmagle

Lennart Duponts Autoværksted

Sorøvej 183 4173 Fjenneslev

Få en god skrotpræmie for at skrotte din bil på miljørigtig vis

Er din gamle bil udtjent, kan du vælge at lade en miljøgodkendt autoophugger skrotte den på en måde, hvor helt op til 85 procent kan genanvendes. Dermed undgår du, at din gamle bil bliver en tikkende miljøbombe. Samtidig kan du tjene penge på din udtjente bil, da du ofte kan få en skattefri skrotpræmie.

Indleverer du din bil til skrotning her hos Duponts Autogenbrug, sikrer vi en optimal ophugning af din bil, der er skånsom for miljøet. Vi genanvender også så meget af din bil som muligt. Dermed kan din udtjente bil være til gavn for miljøet, og du modtager din skrotpræmie som belønning.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan og hvornår du får udbetalt en skrotpræmie for din bil
  • Hvor høj en skrotpræmie er, og hvem der er berettiget til den

Har du spørgsmål til, om du er berettiget til at få udbetalt en skrotpræmie for din bil? Så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Hvornår kan du få udbetalt en skrotpræmie?

Vil du have udbetalt den særlige skrotpræmie for din udtjente bil, er der enkelte krav, som altid skal være opfyldt. Først og fremmest skal bilen være afmeldt efter den 1. juli 2000 eller stadig være indregistreret. Dertil skal bilen være ansvarsforsikret og må maksimalt have en vægt på 3.500 kg.

For at få en skrotpræmie for din bil, skal den desuden altid afmeldes Centralregisteret for Motorkøretøjer, når du afleverer den til skrot. Hvis den allerede er afmeldt, kan du i stedet medbringe dokumentation for dette. Dertil er det vigtigt, at du altid medbringer bilens registreringsattest.

Opfylder din bil de krav, kan du få udbetalt en skrotpræmie for din udtjente bil, når du indleverer den ved en miljøgodkendt autoophugger. Her får du en skrotningsattest som bevis for, at din bil er blevet skrottet på en miljøvenlig måde.

Hvordan får du en attraktiv skrotpræmie for din bil

RING OG SPØRG OM DAGSPRIS

Kontakt os

Kontakt os i dag på telefon eller via mail og hør mere om, hvordan du kan passe på miljøet og samtidig få en attraktiv skrotpræmie hos os. Efter aftale kan du indlevere din bil til skrot på vores værksteder i Herlufmagle, Ringsted

Kontakt os og få et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt