RINGSTED
Sorøvej 183
4173 Fjenneslev
Tlf. 57 67 59 00 / 30 12 89 00 / 55 50 18 88

Åbningstider:

Man -torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08:00 - 17:00​

08:00 - 15:00​

Lukket

09:00 - 12:00

Lennart Duponts Autoværksted
Jeppevej 1
4160 Herlufmagle

Lennart Duponts Autoværksted

Sorøvej 183 4173 Fjenneslev

Bæredygtigt ophug af biler med kvalitet i fokus

Med nye teknikker og et øget fokus på klima og miljø, er det i dag muligt at foretage ophug af biler på en måde, hvor langt størstedelen af bilens dele kan genanvendes og få et nyt liv. Det eneste, dette kræver, er, at du afleverer din bil til ophug ved en autoophugger, som er miljøgodkendt.

Her hos Duponts Autogenbrug har vi mange års erfaring med ophug af biler på en måde, der er optimal for miljøet, da vi er miljøgodkendt. Det er din garanti for, at vi overholder alle love og direktiver på området, når vi ophugger din bil. Samtidig belønner vi dig også med en attraktiv skrotpræmie, når du afleverer bilen til ophug hos os.


Her på siden kan du læse mere om:


  • Hvordan du tjener penge på at indlevere din bil til ophug
  • Hvordan ophug af biler foregår hos Duponts Autogenbrug


Vil du vide mere om fordelene ved at lade os ophugge din bil og give dens dele et nyt liv? Så står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål per telefon eller mail.


Tjen penge på at indlevere din bil til ophug

Rundt omkring i landet kan du ofte støde på et bilvrag, der står og forfalder på en gammel grund. Dette er ikke blot et uskønt syn. Bilen kan også udgøre en væsentlig forureningsrisiko for omgivelserne. Derfor blev det fra 1. januar 2007 gratis at indlevere sin bil til ophug ved en miljøgodkendt autoophugger.​

Vi giver nyt liv til 85 procent af din bil
Som miljøgodkendt autoophugger såvel som certificeret efter ISO-14001 er vores værksteder og arbejdsprocesser optimeret til at varetage ophug af biler på en særdeles bæredygtig måde. Når vi modtager din bil til ophug afmonterer vi dens dæk og batteri og aftapper alle væsker på forsvarlig vis.

Når alle potentielle forureningskilder er fjernet og miljøbehandlet, er bilen klar til ophug. Dette er en proces, som kræver stor præcision og erfaring. Trinvist skiller vi bilen ad, og udtager reservedele og komponenter. Disse testes og repareres, hvorefter funktionelle reservedele sælges til genbrug. Vores metoder medfører, at op til 85 procent af vores ophuggede biler bliver genanvendt.

Få mere at vide om ophug af biler hos Duponts Autogenbrug

Vi har højt specialiserede værksteder i Fjenneslev, og Herlufmagle. Her sætter vi en ære i at stå for professionel og miljøvenlig ophug af biler. Er din bil udtjent, og overvejer du at indlevere den til ophug, så kontakt os per mail eller telefon for at høre nærmere.​

Kontakt os og få et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt