Ring til os på

30 12 89 00

Iso-certificeret

mange års erfaring

Kundetryghed

Ophug af biler​

Med nye teknikker og et øget fokus på klima og miljø, er det i dag muligt at foretage ophug af biler på en måde, hvor langt størstedelen af bilens dele kan genanvendes og få et nyt liv. Det eneste, dette kræver, er, at du afleverer din bil til ophug ved en autoophugger, som er miljøgodkendt.

Her hos Fjenneslev Autogenbrug har vi mange års erfaring med ophug af biler på en måde, der er optimal for miljøet, da vi er miljøgodkendt. Det er din garanti for, at vi overholder alle love og direktiver på området, når vi ophugger din bil. Samtidig belønner vi dig også med en attraktiv skrotpræmie, når du afleverer bilen til ophug hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan du tjener penge på at indlevere din bil til ophug
  • Hvordan ophug af biler foregår hos Fjenneslev Autogenbrug

​Vi giver nyt liv til 85 procent af din bil

​Som miljøgodkendt autoophugger såvel som certificeret efter ISO-14001 er vores værksteder og arbejdsprocesser optimeret til at varetage ophug af biler på en særdeles bæredygtig måde.

Når vi modtager din bil til ophug afmonterer vi dens dæk og batteri og aftapper alle væsker på forsvarlig vis.

Når alle potentielle forureningskilder er fjernet og miljøbehandlet, er bilen klar til ophug.​

Dette er en proces, som kræver stor præcision og erfaring. Trinvist skiller vi bilen ad, og udtager reservedele og komponenter.

Disse testes og repareres, hvorefter funktionelle reservedele sælges til genbrug. Vores metoder medfører, at op til 85 procent af vores ophuggede biler bliver genanvendt.​​​​​

Tjen penge på at indlevere din bil til ophug

Rundt omkring i landet kan du ofte støde på et bilvrag, der står og forfalder på en gammel grund. Dette er ikke blot et uskønt syn.

Bilen kan også udgøre en væsentlig forureningsrisiko for omgivelserne.

Derfor blev det fra 1. januar 2007 gratis at indlevere sin bil til ophug ved en miljøgodkendt autoophugger.​

Ring til os for en god pris på din opgave

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser og muligheder. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 55 50 18 88 / 57 67 59 00 / 30 12 89 00 eller skrive til e-mail: info@fjenneslev-autoophug.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

⏰ ÅBNINGSTIDER:​

Man -torsdag 08:00 - 17:00​

Fredag 08:00 - 15:00​​

Lørdag lukket​

Søndag 09:00 - 12:00​