Ring til os på

30 12 89 00

Iso-certificeret

mange års erfaring

Kundetryghed

Autogenbrug​

Vil du skaffe dig af med din skrotbil uden at betale en formue for det og samtidig passe på miljøet? Så kan du med fordel sende den til ophugning og autogenbrug i hjertet af Sjælland på et af vores værksted i Fjenneslev.

Her hos Fjenneslev Autogenbrug har vi nemlig stor erfaring med miljøledelse såvel som bæredygtig ophugning af biler. Med en unik kombination af egenkontrol, ekspertviden og effektive arbejdsprocesser, tilbyder vi en professionel bortskafning af din udtjente eller totalskadede bil. Når den har været under vores kyndige hånd, finder op til 85 procent af skrotbilen nyt liv i en ny form.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores status som miljøgodkendt autoophugger
  • Hvordan vi sikrer et optimalt autogenbrug

​Hvert år efterlades mere end 4000 udtjente biler i naturen såvel som i byområder. Derfor er der i de senere år blevet iværksat en lang række tiltag og ordninger under ’Miljøordning for biler’.

Målet med disse er at sikre, at de efterladte biler i stedet bliver ophugget på bæredygtig vis.

Her hos Fjenneslev Autogenbrug er vi både miljøgodkendt og certificeret efter ISO-14001.​

Det betyder, at du kan indlevere din udtjente og/eller totalskadede bil til os uden omkostninger.

Det eneste du skal medbringe er registreringsattesten og bevis for, at du er den registrerede ejer. I modsat fald skal du have en fuldmagt.

Ydermere skal du underskrive en skrotningsattest, når du indleverer bilen.​​​

Optimalt autogenbrug fra inderst til yderst

Din skrotbil gennemgår tre basale trin, når du afleverer den til ophugning her hos Duponts Autogenbrug. Først fjerner vi mulige forureningskilder som f.eks. spildolie, batteriet, dæk samt bremse- og kølervæske. Derefter udtager vi potentielle reservedele, før bilens skrog bliver knust og findelt.

Principperne bag autogenbrug hos os udspringer af vores miljøcertificering og medfører, at alle emner modtages, sorteres og miljøbehandles korrekt for at undgå spild og nedsivning. Dermed sikrer vi, at alt fra jern og metaller til spildolie og udslidte bildæk bliver genanvendt. Dertil videresælges alle reservedele, hvis de er funktionsdygtige eller kan repareres med fordel.

Ring til os for en god pris på din opgave

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser og muligheder. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 55 50 18 88 / 57 67 59 00 / 30 12 89 00 eller skrive til e-mail: info@fjenneslev-autoophug.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

⏰ ÅBNINGSTIDER:​

Man -torsdag 08:00 - 17:00​

Fredag 08:00 - 15:00​​

Lørdag lukket​

Søndag 09:00 - 12:00​