RINGSTED
Sorøvej 183
4173 Fjenneslev
Tlf. 57 67 59 00 / 30 12 89 00 / 55 50 18 88

Åbningstider:

Man -torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08:00 - 17:00​

08:00 - 15:00​

Lukket

09:00 - 12:00

Lennart Duponts Autoværksted
Jeppevej 1
4160 Herlufmagle

Lennart Duponts Autoværksted

Sorøvej 183 4173 Fjenneslev

Forvandel din skrotbil til en gevinst for miljøet ved vores autogenbrug i Sjælland

Vil du skaffe dig af med din skrotbil uden at betale en formue for det og samtidig passe på miljøet? Så kan du med fordel sende den til ophugning og autogenbrug i hjertet af Sjælland på et af vores værksteder i Herlufmagle eller Fjenneslev.

Her hos Duponts Autogenbrug har vi nemlig stor erfaring med miljøledelse såvel som bæredygtig ophugning af biler. Med en unik kombination af egenkontrol, ekspertviden og effektive arbejdsprocesser, tilbyder vi en professionel bortskafning af din udtjente eller totalskadede bil. Når den har været under vores kyndige hånd, finder op til 85 procent af skrotbilen nyt liv i en ny form.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores status som miljøgodkendt autoophugger
  • Hvordan vi sikrer et optimalt autogenbrug

Vil du vide mere om vores autogenbrug i hjertet af Sjælland? Find dit nærmeste værksted her på hjemmesiden eller udfyld vores kontaktfo​rmular.

Certificeret autogenbrug i hjertet af Sjælland

Hvert år efterlades mere end 4000 udtjente biler i naturen såvel som i byområder. Derfor er der i de senere år blevet iværksat en lang række tiltag og ordninger under ’Miljøordning for biler’. Målet med disse er at sikre, at de efterladte biler i stedet bliver ophugget på bæredygtig vis.

Her hos Duponts Autogenbrug er vi både miljøgodkendt og certificeret efter ISO-14001. Det betyder, at du kan indlevere din udtjente og/eller totalskadede bil til os uden omkostninger. Det eneste du skal medbringe er registreringsattesten og bevis for, at du er den registrerede ejer. I modsat fald skal du have en fuldmagt. Ydermere skal du underskrive en skrotningsattest, når du indleverer bilen. 

Optimalt autogenbrug fra inderst til yderst

Din skrotbil gennemgår tre basale trin, når du afleverer den til ophugning her hos Duponts Autogenbrug. Først fjerner vi mulige forureningskilder som f.eks. spildolie, batteriet, dæk samt bremse- og kølervæske. Derefter udtager vi potentielle reservedele, før bilens skrog bliver knust og findelt.

Principperne bag autogenbrug hos os udspringer af vores miljøcertificering og medfører, at alle emner modtages, sorteres og miljøbehandles korrekt for at undgå spild og nedsivning. Dermed sikrer vi, at alt fra jern og metaller til spildolie og udslidte bildæk bliver genanvendt. Dertil videresælges alle reservedele, hvis de er funktionsdygtige eller kan repareres med fordel.

Få penge for at indlevere din skrotbil hos os

​Kontakt os på mail, telefon eller via kontaktformularen og find ud af, hvordan du sender din bil til bæredygtig autogenbrug hos os.

Kontakt os og få et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt