Få en god skrotpræmie for at skrotte din bil på miljørigtig vis

Er din gamle bil udtjent, kan du vælge at lade en miljøgodkendt autoophugger skrotte den på en måde, hvor helt op til 85 procent kan genanvendes. Dermed undgår du, at din gamle bil bliver en tikkende miljøbombe. Samtidig kan du tjene penge på din udtjente bil, da du ofte kan få en skattefri skrotpræmie.

 

Indleverer du din bil til skrotning her hos Duponts Autogenbrug, sikrer vi en optimal ophugning af din bil, der er skånsom for miljøet. Vi genanvender også så meget af din bil som muligt. Dermed kan din udtjente bil være til gavn for miljøet, og du modtager din skrotpræmie som belønning.


Her på siden kan du læse mere om:


  • Hvordan og hvornår du får udbetalt en skrotpræmie for din bil
  • Hvor høj en skrotpræmie er, og hvem der er berettiget til den


Har du spørgsmål til, om du er berettiget til at få udbetalt en skrotpræmie for din bil? Så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

 

Hvornår kan du få udbetalt en skrotpræmie?

Vil du have udbetalt den særlige skrotpræmie for din udtjente bil, er der enkelte krav, som altid skal være opfyldt. Først og fremmest skal bilen være afmeldt efter den 1. juli 2000 eller stadig være indregistreret. Dertil skal bilen være ansvarsforsikret og må maksimalt have en vægt på 3.500 kg.


For at få en skrotpræmie for din bil, skal den desuden altid afmeldes Centralregisteret for Motorkøretøjer, når du afleverer den til skrot. Hvis den allerede er afmeldt, kan du i stedet medbringe dokumentation for dette. Dertil er det vigtigt, at du altid medbringer bilens registreringsattest.


Opfylder din bil de krav, kan du få udbetalt en skrotpræmie for din udtjente bil, når du indleverer den ved en miljøgodkendt autoophugger. Her får du en skrotningsattest som bevis for, at din bil er blevet skrottet på en miljøvenlig måde.

Hvordan får du en attraktiv skrotpræmie for din bil?

Du kan få udbetalt en skrotpræmie på 1.500 kr., hvis bilen er afmeldt efter den 30. juni 2002 eller stadig er indregistreret.


Som udgangspunkt skal du være den seneste indregistrerede ejer for at få udbetalt din skrotpræmie. I særlige tilfælde er dog muligt at opnå dispensation. Hvis ejeren f.eks. er gået bort eller er syg kan en anden få fuldmagt til at underskrive skrotningsattesten.


Her hos Duponts Autogenbrug mener vi, at du skal have en ekstra gevinst for at indlevere din bil til en miljørigtig skrotning. Derfor tilbyder vi altid fra 1500 kr. i skrotpræmie for komplette biler. Hvis bilen mangler komponenter, eller vi skal afhente den hos dig, laver vi en attraktiv individuel aftale.Kontakt os

Kontakt os i dag på telefon eller via mail og hør mere om, hvordan du kan passe på miljøet og samtidig få en attraktiv skrotpræmie hos os. Efter aftale kan du indlevere din bil til skrot på vores værksteder i Herlufmagle, Ringsted eller Køge.

Jeppevej 1 - 4160 Herlufmagle 

Tlf.: 5550 1888  post@dupontsautogenbrug.dk 


Åbningstider:

Man.-Tors. 13:- 17

Fredag 13 - 15

Lørdag 9-12

   

 

Til forside

Sorøvej 183 - 4173 Fjenneslev  Ringsted

Tlf.: 5767 5900  pg@dupontsautogenbrug.dk


Åbningstider:

Man.-Tors.  8-17

Fredag         8-15: 

 

Lør. Lukket         

Søn. 9: - 12:

Tigervej 22 E - 4600 Køge

post@dupontsautogenbrug.dk

Skrotning af biler   ring for aftale : 2913  0093

Gratis afhentning i Køgeområdet

 

RESERVEDELE  5767 5900  ( Ringsted )

Åbningstider se under Fjenneslev  Ringsted

VIGTIGT:VIGTIGT   sig hvor du vil hente delene


 

 

 

 

 


 

Miljøbiler  //  Priser dags dato //  Komplet bil og leveret hos os fra  1500 KRONER